Schrijven, storytelling en fotografie

Nieuwe foto’s, nieuwe verhalen

Het heeft even geduurd, maar vanaf nu kan je ze weer bekijken en bestellen, rechtstreeks via mijn website: een heel nieuwe serie fotografische aanwinsten.

Het is een roerig jaar geweest, met veel heen-en-weer gereis tussen Rotterdam en Enter, het dorp van mijn jeugd. Toch heb ik in de zomer ook de kans gehad om foto’s in Praag te maken, al was dat slechts op de korte momenten waarop ik pauze nam van het onderzoek voor mijn volgende roman.
Dit keer waren ‘overwoekerde industrie’ en ‘kerken, van binnen en van buiten’ het hoofdthema.
En omdat ik de afgelopen tijd dus vaak in Enter was, ben ik ook daar een aantal keer met mijn camera op pad geweest. Wat is het bijzonder om te ontdekken hoeveel moois je op slechts een paar vierkante kilometer kunt fotograferen. Zelfs binnen een straal van een paar tientallen meters valt er onder verschillende weersomstandigheden enorm veel variatie te vinden in wat je ziet.

Maar waarom meer vertellen als ik je mijn foto’s gewoon wil laten zien? Klik daarom op onderstaande link en laat je meenemen op reis naar Praag, naar Enter en naar veel meer steden, dorpen en verhalen die zomaar in gedachten kunnen ontstaan als je wegdroomt bij mijn fotokunst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.