Schrijven, storytelling en fotografie

Boek Opera Fatale NU voor jouw (bedrijfs-) feest, theaterzaal of wijnproeverij!

OPERA FATALE TIMMERT AAN DE WEG!

Foto: Jeroen Margés, www.jeroenmarges.com

Foto: Jeroen Margés, http://www.jeroenmarges.com

Op 9 maart waren we in De Zwolse Muziekkamer. Op 18 mei in de winkel van Bosman Wijnkopers in Den Haag. En op 31 mei is Centrum Schiezicht in Rotterdam aan de beurt…

Hier een video opname van ons optreden op 18 mei jl.: https://www.youtube.com/watch?v=_EPw1DCNZ9Y

Wil ook jij danstheater, literatuur en opera koppelen aan jouw wijnproeverij? Wil jij Opera Fatale met wijnproeverij zien, horen en proeven op jouw (bedrijfs-)feest? Of wil je Opera Fatale zien als concert in jouw (theater-) zaal?

Dan hebben we goed nieuws: Opera Fatale kan weer geboekt worden voor na de zomer! 

WAT KAN JE VERWACHTEN  als we bij jou komen optreden?

INHOUD:

Opera Fatale is een ‘literaire dansvoorstelling’, waarin storytelling en danstheater op een niet eerder vertoonde manier met elkaar gecombineerd worden. De voorstelling wordt omlijst met een perfect op het verhaal aansluitende wijnproeverij.

Het verhaal dat Marion Altena tijdens deze storytelling act gebruikt komt uit haar roman Ontworteling. Ze leest voor over Victoriaanse tijden, over een theater in New York City en de opera La Traviata: …tussen het publiek zit een verwende jongedame die zich stierlijk verveelt. Zij steekt dat niet onder stoelen of banken en op haar jacht naar vervulling lokt zij de luisteraars van het verhaal mee het theater uit, naar buiten, door de donkere straten van Manhattan op weg naar Central Park. Het is er koud en stormachtig – de gedroomde setting voor een ondeugende actie die uitloopt op een dramatische climax…

Annelies Jansen vertolkt, met een verleidelijke combinatie van theater en dans, de rol van deze ‘vrouw van de wereld’, die opvallend veel wegheeft van Violetta uit La Traviata. De verhaallijn van Opera Fatale bevat dan ook meerdere parallellen met La Traviata en is, net als de opera, doordrenkt met de thema’s ‘liefde, drinken en de dood’.

DUUR VAN DE VOORSTELLING:

De act zelf duurt ongeveer 45 minuten. De wijnproeverij vind deels vlak vóór en deels na de act plaats, en kan zo lang of kort gemaakt worden als je wilt. Over het algemeen duurt Opera Fatale met de wijnproeverij samen zo’n anderhalf uur.

VOORWAARDEN VOOR DE LOCATIE:

Voor de act zelf volstaat een ruimte (met schone vloer) van ongeveer 4×4 meter. En voor de wijnproeverij is een tafel voor de wijn en de glazen genoeg. Natuurlijk hangt de rest af van de grootte van het publiek en natuurlijk van jouw wensen. Wat ons betreft is er, mits in overleg, veel mogelijk.

KOSTEN:

Afhankelijk van de grootte van het publiek, de reisafstand en de wensen t.a.v. de wijnproeverij maken wij een offerte voor je op.

CONTACT:

Wil je Opera Fatale boeken, of heb je vragen over de act en de wijnproeverij? Maak dan gebruik van het contactformulier hieronder:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.